ניתוח טבעת

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

11/03/2010 | 09:13 | מאת: נאה

עשיתי ניתוח טבעת לפני חצי שנה ולאחר ניפוח של 4 סמק הרופא התחיל לצעוק שאני יעשה דיאטה והליכות וכו' שאלתי אותו בשביל מה עשיתי ניתוח בשביל לשמור דיאטה והוא אמר תחזרי בעוד חצי שנה ואי אפשר לסגור יותר מ-4 בטבעת זו הבנתי שזו טבעת שבדית מה אני אמורה לעשות עם הרופא הזה. כרגע הכל עובר שאלה שניה - האם יש מניעה להכנס להריון מיד אחרי ניתוח טבעת ואם כן כמה זמן צריך לחכות בתודה מראש נאה

שלום רב! אני לא מכיר אותך - אבל לעשות כל סוג של ניתוח להשמנת יתר ולא להבין שאת צריכה לשנות את אורח החיים שלך זה לא בסדר! כלומר אני לא מסכים עם זה שהוא צעק עלייך - אבל אני מסכים עם המסר שלו. רק שזה לא דיאטה - זה אורח חיים. לגבי הריון - אין מניעה. דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים