עדכון מצב

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

11/03/2010 | 00:36 | מאת: תומר

היי דין דין, הרבה זמן שלא דיברנו :) הכל מעולה כרגיל אבל יש עצירה משמעותית...מתכוון ל-2 וחצי ק"ג בחודשיים האחרונים.. הולך לפי התוכנית... יש מצב להתרחבות של הקיבה? לא מיואש או משהו ממש לא אבל...

הי תומר! כייף לשמוע ממך כמו תמיד - לפעמים יש עצירה קלה. תזכור איזו תנופה היתה בהתחלה והאם אתה בכלל זוכר את הלחץ-דם. אתה עכשיו בריא יותר, רזה יותר ונראה פגז. תמשיך ככה. אם אתה רוצה שיחת תידלוק - אתה יודע איך ליצור איתי קשר. בינתיים יום נפלא דין [email protected]

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים