לד"ר דין

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

10/03/2010 | 11:51 | מאת: זהבית

אני שבועיים אחרי שרוול ורציתי לברר אם אפשר להגיע אליך דרך קופ"ח? מאד קשה לי עם עניין האוכל ותמיד רע לי אחרי אוכל, כנראה שאני אוכלת מהר מדי או יותר מדי ואשמח להגיע אלייך לייעוץ. תודה

שלום זהבית! כמו לכולם אני אשמח לעזור לך וכיוון שאת יחסית זמן קצר אחרי הניתוח - אז האפקט של הייעוץ הוא הגדול ביותר ולא כדאי לחכות. באשר לשאלה - האם ניתן להגיע אלי דרך קופ"ח - זה תלוי בקופה שלך. צורות ההתקשרות איתי דרך המשיבון של מרפאת התזונה בבית החולים או תלכי לעמוד שלי באתר הזה: http://www.doctors.co.il/dr-42782 ושם יש עמוד בית (בבניה) של האתר שלי עם המידע שאת צריכה. בינתיים שיהיה לך יום נפלא דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים