תוצאות ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

10/03/2010 | 08:51 | מאת: יוסי פלדלר

שלום רב ד"ר מטר האם לחולה סכרת טייפ 2 כ 25 שנים מטופל באינסולין סכרת לא מאוזנת אי ספיקת כליות קלה ףיתר לחץ דם,ובצקות ברגלים ונימצא מתאים לניתוח שרוול האם ניתן לצפות לנסיגה בסכרת שיפור לחץ דם העלמות הבצקות האם ידוע על מנותחים דומים שמצבם השתפר ואיכות החיים שלהם עלתה על מנת לשקול סיכון מול תועלת אודה לד"ר מטר על התשובה

10/03/2010 | 19:44 | מאת: ד"ר אברהים מטר

ירידה במשקל תשפר את כל הניתונים והבעיות שהזכרת, תשפר את איכות החיים ותאריך טותם , אם לא ניתן לייסם את זה ללא ניתוח אז ניתוח יעזור מאוד מאוד לשיפור המצב. בהצלחה

14/03/2010 | 10:28 | מאת: יוסי פלדלר

ד"ר מטר תודה על התגובה המהירה האם אשלגן 5.6 מהווה בעיה בניתוח?? תודה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים