קיצור תורים לשרוול קיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

09/03/2010 | 17:19 | מאת: אסתי

שלום ד"ר מטר! אני בת 18 - ורוצה לעבור שרוול קיבה בבני-ציון. הייתי אצל ד"ר דין (שראה אותי מהיום להיום ועל זאת אני מודה לו כל כך). הוא שלח אותי לכל הבדיקות והתחיל בייעוץ והכוונה תזונתית הנדרשת. אני חייבת לציין כאן שלמרות העומס הרב במרפאה - הוא היה אדיב וסבלני לכל ה"מליון" שאלות שהיו לי. האם ניתן לקבוע תור לניתוח ללא סיום התהליך אצלו - בכדי לקצר תהליכים? תודה רבה אסתי

09/03/2010 | 19:47 | מאת: ד"ר אברהים מטר

דר דין הוא אחד ויחיד, הוא גם היחידי שנותן אור ירוק לצאת לדרך..לכן לא ניתן לקבוע תור לניתוח לפני ש שר דין נותן את האישור על כך..לעיתים הניתוח שהוא עושה יותר מסובך מהניתוח הכירורגי והוא תנאי שהניתוח יצליח. לאחר קבלת האישור מ דר דין לא תהיה בעיה אדאג שתקבלי תור לניתוח תוך זמן קצר . בהצלחה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים