ד"ר מטר! שרוול ולא טבעת

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

08/03/2010 | 21:21 | מאת: שרונה

שלום ד"ר מטר! אני זקוקה להיצע - נאמר לי שאתה האדם לפנות אליו. הלכתי למנתח בעל שם שאומר רק לשים לי טבעת ולא שרוול. והבעיה בגלל שהוא המליץ לי בקופה לעבור טבעת - אני עכשיו לא יכולה לעבור שרוול ולא אקבל התחייבות. יש לך רעיון לעזור לי - כי אני מבינה מהקריאה בפורום שאתה וגם ד"ר דין לא ממליצים על ניתוח זה. תודה רבה שרונה

08/03/2010 | 21:43 | מאת: ד"ר אברהים מטר

עמדתי היא שניתוח טבעת לא אמור להיות מבוצע בשנת 2010 בשל הנסיון הלא מוצלח עם תוצאות ניתוח מסוג זה בעשור האחרון... קופ"ח אינה יכולה להכריח אותך לעבור ניתוח מסוג X או Y על מנת לרדת במשקל.. אם את לא רוצה לעבור ניתוח טבעת ..פשוט תפני ל מרכז אחר בו מבוצע שרוול קיבה, תקבלי הזמנה לניתוח במידה ואת עונה על הקריטריונים וקופ"ח לא תוכל לא לתת לך התחייבות- בהצלחה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים