טבעות במקום שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

08/03/2010 | 15:37 | מאת: יונה הלוי

שלום ד"ר מטר! אני כמו הגברת הקודמת - שני יונה הלוי (אם אתה זוכר אותי) ועברתי לפני שנים רבות משהו דומה לטבעת (רק עם רשת) - וכבר נאמר לי שלא אוכל לבצע שרוול קיבה. האם אז ניתן לשים עוד טבעות (יותר מאחת) על הקיבה כדי לחזק את הרשת? קראתי על משהי באינטרנט שעשתה את זה ומאושרת. אודה לך על תגובתך - שלך יונה

08/03/2010 | 21:38 | מאת: ד"ר אברהים מטר

להכניס טבעת בנוסף לניתוח שעברת לא יהיה חכם, לדעתי זה פסול, אך ניתן לשקול היתוח מעקף, כמובן לא ניתן לדון בזה במסגרת הפורום , צריך לעשות צילום קיבה ולתאם פגישה עם הצילומים

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים