לפני ניתוח שרוול בוולפסון

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

06/03/2010 | 20:06 | מאת: ריקי

שלום אני לפני ניתוח שרוול בבית חולים וולפסון אצל ד"ר שכטר וד"ר שימעונוב.מישהו מכיר אותם? דיברתי עם אישה שסיפרה לי שחשדו שיש לה דליפה בשרוול והורידו אותה לחדר ניתוח ופתחו לה את הבטן זה קורה הרבה?ולמה זה קורה אם?

שלום ריקי! הסיכוי לדליפה הוא 1-3% וזה לא דורש בד"כ פתיחת בטן שוב. בהצלחה

07/03/2010 | 13:50 | מאת: ריקי

קודם כל תודה על התשובה המהירה.לפי מה שסיפר לי ד"ר שכטר מבית חולים וולפסון שכן צריך לפתוח אם יש דליפה .אתה יכול להסביר לי מתי חייבים לפתוח ומתי לא.?ולמה זה קורה?האם זה מהתרשלות?אשמח לתשובה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים