שרוול קיבה + כיס מרה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

06/03/2010 | 18:48 | מאת: פאני

שלום ד"ר מטר! היסוסים אחרונים לפני ניתוח השרוול הקרב ובא - אני יודעת מאנשים שההחלמה קצרה מאד בבית החולים ועוד שבוע פלוס בבית. האם לאחר הניתוח וכריתת הכיס מרה - ההחלמה היא לא יותר ארוכה? תודה על הסבלנות שלך המדהימה פאני

06/03/2010 | 19:16 | מאת: ד"ר אברהים מטר

אם מהלך הניתוח תקין ...המהלך לאחר ניתוח וקצב ההתאוששות הוא שווה בשני המצבים- כריתת כיס מרה בו זמנית בניתוח שרוול אם מתבצעת דרך אותם נקבים והניתוח לא מתארך בהרבה "כך צריך להיות" הדבר לא מקשה ולא מאריך תקופת ההתאוששות

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים