אחרי ניתוח שרוול --חודש

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

05/03/2010 | 16:20 | מאת: ערין

נישקלתי לפני הניתוח ועכשיו חודש אחרי וירדתי רק 10 קילו לעומת אנשים אחרים שירדו 15 ומעלה זה בסדר? או שאני עושה משהו שהוא לא טוב? כי הירידה במשקל נעצרה לי קצת....

הי ערין! כאן מאד חשוב - העניין התזונתי - על מה דיברו איתך לפני הניתוח ומה את עושה אחרי. לא כדאי להשוות את העצמך לאחרים - זה לפעמים מתסכל. תאכלי נכון (אם זה מה זאת עושה), תעשי פעילות והכל אמור להיות בסדר. יום טוב דין

08/03/2010 | 12:08 | מאת: לילך

עברתי ניתוח שרוול ליפני חודש ושבוע וירדתי בשבועיים וחצי הראשונים 4 קילו ומאז לא ירדתי גרם!מה לעשות??? אני שוקלת 86

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים