שילוב שרוול קיבה ותיקון בקע בסרעפת

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

04/03/2010 | 22:23 | מאת: דורית

שלום ד"ר מטר! כבר בעבר דיברתי איתך - והיית מאד סבלני כפי שכולם אומרים עלייך ותודה רבה. האם ניתן לשלב בין ניתוח שרוול קיבה לתיקון בקע בסרעפץ שאני סובלת ממנו הרבה מאד? ואם כן - האם זה יכול להיות גם בבית חולים פרטי? אודה לך על תשובתך דורית

05/03/2010 | 08:43 | מאת: ד"ר אברהים מטר

בקע סרעפתי אם קיים חייב לעבור תיקון בו זמנית באותו ניתוח שרוול קיבה, לא ניתן לבצע את ניתוח השרוול ללא תיקון הבקע, אם הבקע אינו גדול במיוחד זה מאריך את הניתוח במספר דקות ולא יותר- בהצלחה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים