שרוול קיבה למשפחה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

04/03/2010 | 15:39 | מאת: יעל

שלום ד"ר מטר! אני חייבת להגיד שאני מאושרת מהניתוח ומהחיים החדשים שהענקת לי לפני כשנה. אני והמשפחה עברנו ועוברים שינוי תהומי בזכותך וכמובן דין. האם ניתן לנתח ילדים? ואם כן איזה גיל? והאם צריך לפנות לכירורג ילדים? אודה לך על תשובתך ותודה שוב יעל

04/03/2010 | 17:49 | מאת: ד"ר אברהים מטר

תודה רבה יעל כירורגים ילדים אין להם נסיון בתחום זה ואין לפנות אליהים - הכתובת הטובה ביותר לעניין זה דר דין , לאחר פגישה איתו נוכל להפגש כולנו ולדון יחד - בהצלחה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים