רעב

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

03/03/2010 | 22:15 | מאת: אנה

דר' דין שלום, בגדול אני מרגישה בסדר גדול, אבל יש לי שאלה, אני עדיין מקפידה על 4/5 ארוחות קטנות ביום, אבל אני מרגישה שהמנות מתחילות לגדול, שכבר לא כואב לי אחרי הביס הרביעי, אני מפחדת שאני מגדילה כבר עכשיו את הקיבה. זה בסדר? אני מרגישה שמבחינה נפשית אני שוב מתמודדת עם הפחד של לאכול יותר מידי. תודה רבה, אנה.

הי אנה! אין לך מה לדאוג - אותו הגודל הקטן המאד הראשוני היה אותו קיבה הקטנה עם הבצקת לאחר הניתוח - ועוד אצלח, כמו שאנחנו יודעים, ההחלמה היתה יותר ארוכה. אל תפחדי - את צריכה להיות עם מנות קטנות יותר לא בגלל שזה מה שמרשה לך הקיבה, אלא בגלל מה שהמוח שלך נותן. תתחילי לקחת שליטה על עצמך. תזכרי תזונה נכונה, מנות לא גדולות - כמו שאמרתי לך כבר. ואם זה לא הולך ככה תבואי לשיחה.... לילה טוב - ואם יש בעיה תדברי איתי דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים