ד"ר מטר - שרוול קיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

03/03/2010 | 14:27 | מאת: אניה

שלום ד"ר מטר! אני מתעניינת לגבי ניתוח שרוול קיבה, כפי שעושים רבים כעת! לאחר שקראתי בעיון בפורום הזה - יש לי שאלה חשובה. אני מבינה מהכתוב שאתה לא ממליץ על טבעת ועל שרוול קיבה. האם ניתן לשלב בין שני הניתוחים - כלומר להשגת מצב יותר טוב של טבעת ושרוול. תודה מראש אניה

03/03/2010 | 20:44 | מאת: ד"ר אברהים מטר

ציינתי בהזדמנויות שונות שניתוח טבעת אינו צריך להיות חלק מהסל שמוצע היום בתחום הכירורגיה להשמנת יתר, לניתוח הזה יש רק חסרונות ... ניתוח שרוול קיבה הוא ניתוח הרבה יותר טוב מניתוח הטבעת, אין שום צורך בעולם לשלב בין שני הניתוחים הוספת טבעת לניתוח השרוול הוא רק יזיק

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים