אחרי ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

03/03/2010 | 10:50 | מאת: רינה

שלום אני אחרי ניתוח שרוול קיבה אני מרגישה מצויין רציתי לדעת מתי מותר להתחיל לעשות כושר....?? ואם אפשר לפעמים לרשום כל מיני טיפים לאלו שעברו את הניתוח כמו דברים שאפשר לאכול או כל מיני דברים שאפשר לעשות זה מעודדד ומוסיף אשמח עם תעשו את זה

03/03/2010 | 12:50 | מאת: רבקה

הי אני רבקה ואני שוקלת לעבור ניתוח שרוול אשמח לקבל שם של מנתח מומחה לסוג זה של ניתוח והאם כדאי בכלל לעשות ניתוח ?

הי רבקה! כמובן שאני ממליץ על ד"ר מטר המוכר מאד. ויש משהו מאד חשוב שאת צריכה לדעת שבחירת המנתח הוא חשוב, אבל לא הכל - חייב להיות גיבוי וליווי לכל אורך הדרך. וזה בדיוק העבודה המשולבת והייחודית. ד"ר מטר - כירורג וד"ר דין - מעקב רפואי-תזונתי לפני ואחרי ובזמן כל התהליך. תגלשי בפורום כאן ותראי מה כותבים האנשים. בהצלחה דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים