חוששת

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

01/03/2010 | 21:06 | מאת: חוששת

היי בת 28 הBMI שלי 41 המליצו לי על ד"ר מג'נה מישהו מכיר??? למרות שמה שקראתי עכשיו עשה לי רושם טוב על ד"ר דין ומתר ....

שלום ל"חוששת"! אני רק יכול להגיד לך שמנסיון רב מאד - השילוב הזה של מנתח בעל שם עם גיבוי רפואי תזונתי-גסטרואנטרולוגי הוא שילוב ייחודי (שלא קיים בשום מקום אחר) ומעולה העונה לכל הצרכים של המנותחים לפני בזמן ואחרי הצעד המשמעותי הזה בחיים שלך. תקראי מה כותבים הגולשים בפורום. אשמח להיפגש איתך ולעזור לך להניע את הגלגלים בבית חולים או במרפאתי לבחירתך לילה טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים