שרית שלום - את לא מכירה אותי!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

27/02/2010 | 15:51 | מאת: אבינועם גרינברג

שרית שלום! שני אבינועם ואני יוצר איתך קשר דרך הפורום - כיוון שאין לי צורה אחרת. אני גר בדרום ומסוקרן לדעת למה את נוסעת עד לחיפה לניתוח ומעקב. אני באותו שלב כמוך וחוקר טוב טוב את הנושא וראיתי מה שאומרים בפורומים השונים. תוכלי לכוון אותי קצת על המניעים שלך. תודה רבה (אם תסכימי לענות לי) אבינועם גרינברג

27/02/2010 | 17:39 | מאת: שרית

שלום לך .. האמת - אני מחפשת איזו תשובה מקורית להניח מולך, ולא מוצאת .. אולי .. כי אין לי באמת סיבה מיוחדת ל-למה דווקא כאן. רק חוויה של זה מה שאני צריכה - שבאה מההרגשה קודם כל של בטוחה. נכון שאני מאיזור המרכז והרבה "מרימים גבה " כששומעים על ההחלטה לנסוע רחוק כשיש עוד הרבה טובים כאן - קרוב. אבל .. בחודש וחצי האחרונים לא מעט .. שוטטתי באינטרנט בחפושים אחר ניתוח שרוול , התענינתי בהמון פורומים בשמות בדויים, וכאן מצאתי את עצמי כותבת בהכי אותנטיות שיש ובשמי האמיתי ..בדקתי, שאלתי , קראתי , והרגשתי שגם אם עובר מסך קר בין הכותב למגיב .. יש מישו אנושי וחם סבלני ואמפתי שממש נמצא ומבין מעבר לצד השני. בנוסף,גם ההמלצות החמות של האנשים שעברו את הניתוח בחיפה.. הצליחו להגיע אליי מעבר למסך וכנראה איפשרו לי להכין קרקע פוריה להתחלת התהליך בי. משו כאן .. השאיר אותי להרגיש טוב. המקצועיות , האנשים שכותבים ובעיקר החוויה הפנימית שבי . דברים שקשה להמשיג למילים.כי הם בעיקר תחושות. האמת, אני לא מכירה את דין באופן אישי , נפגשת איתו בשישי הקרוב לפגישת יעוץ. אני לא מאלה שמחלקים מחמאות אבל משו בו הרגיש לי בטוח, איזו אינטואיציה שהרגישה לי שאני במקום בטוח וטוב מולו. אז אל תצחק אבינועם - אבל הקול שלו חזק בי וכאילו ומסתובב איתי בבטחון עם כל הלבטים שמלווים אותי לפני .. נשמע הזוי נכון? מה שכן , אני אדם שלא מאמין בקלות.. (ספוגת טראומות עבר ופגיעה מאמון באנשים) אבל שוב .. עד עכשיו הרגשתי שיש מי שנמצא על יד שצריך וזה עוד לפני שהתחיל ממש התהליך.וזה האבן דרך הכי חשובה עבורי לפני הכל . זה מה שנותן לי להיות בטוחה בהחלטה הלא פשוטה הזו בנוגע לניתוח . חשוב לי שיהיה מישהו אמין על ידי וילווה אותי מקרוב . ויחד עם זאת כמובן מנתח מקצועי . שני אנשי הצוות כאן נשמעים לי שילוב מנצח יחד. מניחה שהמניעים הנקיים והאמיתים האלה הם מה שהשאירו אותי כאן. תכננתי לכתוב כמה שורות יצא מגילה :-) .. סליחה. בכז , אתה מוזמן להשאיר אי מייל .. אם תרצה לשוחח איתי על זה יותר. חג שמח. ושיהיה בהצלחה בכל אשר תבחר. שרית

27/02/2010 | 19:28 | מאת: אדריאנה

הי אבינועם! רק לגבות ב-10000000000000% את המילים של שרית (שעוד לא פגשה את דין) - אני מאילת, עברתי ניתוח אצל ד"ר מטר וליווי עם ד"ר דין. חוויה מושלמת בדרך לחיים חדשים. לך על זה - זה שווה את המרחק. היום בדור האינטרנט - אין משמעות למרחקים. אדריאנה

הי שרית! ראשית תודה על המילים - זה ממש נוגע ללב, ואני שמח שזה מה שאת מרגישה - את עומדת בפני תהליך גדול מאד ואם באמת תבחרי לעשות את הדרך לחיפה (שלא רחוק כל כך) לתהליך החדש בחייך (כמו את אומרת) - אני פה בשבילך בכייף הכי גדול. וביחד נצעד לחיים חדשים.... אגב התקשרתי לנייד שלך היום - לא היה תשובה (אני מקווה שזה מספר נכון). אתקשר שוב מחר. חג שמח בינתיים דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים