שרוול קיבה - לקופות אחרות או פרטי?

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

27/02/2010 | 13:13 | מאת: ר

צהריים טובים ד"ר מטר! אני לפני פגישה איתך באסותא בקרוב - השמועות אומרים שהניתוח בידיים שלך 20 דקות - ואני יודעת שאני פונה לידיים הטובות ביותר. אני שואלת לחברה שלי - האם יש לך הסכמים עם קופות אחרות שיהנו גם כן משירותך? או האם ניתן באופן פרטי - ואז הקופה מכסה חלקית? תודה רבה ר

27/02/2010 | 16:46 | מאת: ד"ר אברהים מטר

הסכם רק עם מכבי, לאומי זהב של לאומית מכסה כמעט הכל, חברות הביטוח למיניהים כמובן...כללית ומאוחדת עם הפלטינה והזהב שלהם לא מכסות 10% מההוצאה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים