עדכונים לדין

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

27/02/2010 | 12:51 | מאת: דבורה

הי דין! ראשית תודה על יום שלישי שקיבלת אותי מעבר לתור. אומרים שאתה אדם מיוחד ובאמת תודה לך. אני רוצה להתחלק איתך על הגמילה שלי מהסוכרזית - אני ירדתי מ-25 כדורים ליום כבר למחצית וזה באמת קשה לי. אבל אני מאמינה בצעדים שלך שאתה יודע מה טוב בשבילי. אני כבר מחכה לפגישה הבאה ומשם בתקווה שנקבע מועד לניתוח. שלום לך אדם יקר דבורה

כל הכבוד - רק להמשיך ככה - את בתהליך אדיר שאמור להביא לחיים חדשים - צעד אחרי צעד הכיוון שלך הוא נכון... נתראה בעוד חודש. בינתיים שבוע נפלא דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים