שבת ושלום! תודה ושאלה לד"ר מטר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

26/02/2010 | 19:05 | מאת: שראל

שלום ד"ר מטר! אני לאחר שרוול קיבה לפני כמה שנתיים - מאושרת מהתוצאות ותודה לך מאד מאד מאד! למרות שלא אתה ניתחת אישית, אבל הצוות שלך הוא פשוט מדהים. אני מוצאת שבחודשי המעבר, שהמזג אוויר משתנה יש לי מעט כאבים באיזור החורים מהניתוח. זה לא כאב נוראי אבל מעט מציק - זה טבעי? האם זה עובר עם הזמן? פרט לזה אין שאלות, רק תודות, חוויות על החיים שאתה וד"ר דין הענקתם לי. שבת שלום שראל

26/02/2010 | 22:26 | מאת: ד"ר אברהים מטר

אם הכאב הוא בכל החורים, זה יכול להיות תופעה רגילה של רגישות בצלקת המופיעה במחזוריות, אך אם הכאב הוא בצלקת אחת וזה מופיע למשל בזמן מאמץ... צריך לבדוק שלא יהיה מדובר בבקע(שבר) (קילי)

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים