ד"ר מטר שלום - אבניס בכיס + שרוול קיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

26/02/2010 | 14:21 | מאת: מרינה

יש לי אבנים בכיס מרה וביקשתי מהכירורג באותו זמן של השרוול לכרות אותו - אבל הוא לא הסכים ללא שום הסברים. רק אני יודעת שיש לי חברות שכן נכרת הכיס בזמן השרוול. מה מקובל? והאם עלי ללחוץ עליו? תודה רבה ובכלל תודה לך על ההתיחסות לכל השאלות מרינה

26/02/2010 | 22:22 | מאת: ד"ר אברהים מטר

בדיקות הכנה לניתוח כוללות בדיקת US על מנת לאבחן אבנים בכיס המרה במידה ויש... לדעתי ניתוח כריתת כיס מרה חייב להתבצע בו זמנית על מנת לחסוך בניתוח נוסף, הניתוח מתבצע דרך אותם נקבים שנעשה בהם שימוש לביצוע השרוול, הניתוח מתארך במספר דקות בלבד...שוב שני הניתוחים צריכים להתבצע בו זמנית. בהצלחה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים