שלום ד"ר...

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

26/02/2010 | 00:10 | מאת: לידן

ד"ר דין שלום... אני חולה צליאק,ולמרות שהיה לי את האפשרות לא להתגייס לצבא החלטתי להתגייס,לאחרונה ביקשתי מרופאה הפניה לרופא מומחה כדי שיתן לי את הפטורים שאני צריך מאחר שאני לא יכול לישון בבסיס מכיוון שאין לי מה לאכול שם.. הרופאה ענתה לי בתשובה שלחולי צליאק יותר לא מגיע לראות רופא מומחחה..מה אני יכול לעשות כדי להיפגש עם רופא מומחה??כרגע אני נלחם עם הצבא שלא ישאיר אותי לילותת בבסיס.. תודה מראש.. לידן.

שלום לידן! אני מאד מבין אותך - אבל הפורום הזה לא מיועד למקרים כמו שלך. יש ערוצים רבים שאפשר ליצור קשר איתי בשביל נושאים כאילו - תגלוש קצת. שבת שלום דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים