עזרה מד"ר מטר לפני ניתוח שרוול קיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

25/02/2010 | 17:05 | מאת: דפנה

ד"ר מטר הנכבד אני אובדת עצות! מצד אחד אני רוצה שאתה תנתח אותי ומוכנה לבוא לאסותא כמובן כחברת מכבי, מצד שני אני כבר הייתי בבני-ציון ורוצה להיות במעקב במרפאתו של ד"ר דין. הבעיה היא שהתורים לאסותא קצרים, והתורים לד"ר דין בבני-ציון ארוכים מאד למנותחים שלא מהמרכז! קראתי כאן בפורום על אפשרות של תמיכה שלו באסותא, אבל אף אחד לא יודע על זה. מה לעשות? תודה וסליחה על הטרחה דפנה

25/02/2010 | 20:47 | מאת: ד"ר אברהים מטר

לצערי אין לי בשלב זה תשובה לשאלה שלך.

25/02/2010 | 22:30 | מאת: מתעניינת גם.

להיות במעקב דרך שניהם? באופן פרטי אצל דין . ואת הניתוח לעבור באסותא חיפה?

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים