לעבור לאסותא לד"ר מטר!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

24/02/2010 | 15:17 | מאת: סבטה

שלום רב ד"ר מטר! לאחרונה התחלתי את התהליך במרפאת התזונה בבני-ציון, ואט אט שומעים על יותר ויותר סיבוכים מהניתוח - וכמובן שאני דואגת. האם ניתן לעבור כעת לאסותא אחרי שהתחלתי את התהליכים ותוכל לדבר עם ד"ר דין שימשיך לקבל את אותי במרפאה? תודה סבטלנה

24/02/2010 | 20:37 | מאת: שרית

היי דין יקר , מה שלומך? שרית - שעוברת פה מידי פעם , עד שנפגש ב 5/3 .. :-) למה הבחורה התכוונה שכתבה "יותר ויותר סיבוכים" ?! אותי היא הצליחה לערער.. דש לך - מעבר למסך. שרית

הי שרית! אין יותר סיבוכים לאחרונה - דיברנו כבר על זה - זה רק ניסוח שלה של בחורה שרוצה להצדיק את המעבר למנתח עם נסיון רב כמה שיותר - כמוך.... בי בינתיים - אין לה מה לדאוג דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים