בת 17 במשקל עודף רב

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

23/02/2010 | 00:52 | מאת: אנונימית

שלום . אני בת 17 בחודש הבא ושוקלת 120 קילו. רופא המשפחה שלי הפנה אותי לבית החולים אסותה. ואני קצת לא סומכת על בתי החולים. וחברות כאלו. אחרי שעשיתי יישור שיניים באלפי שקלים וכאבי תופת והשיניים חזרו לקדמותם. אני חושבת שאולי רופא פרטי עדיף בעל קליניקה משלו עדיפה על בית חולים. בנוסף אני חייבת לעשות את הניתוח במוקדם כי אני רוצה להתגייס לצבא! ולהיות הכי קרבית שאני אוכל. לשם כך אני צריכה להוריד 60 קילו ממשקלי בשנה. מה עלי לעשות ד"ר אני כבר מיואשת. איפה אתה ממליץ לעשות את התניתוח? ועוד שאלה מישהי אמרה לי שהיא היית בקנס רופאים ואמרו שאחרי ניתוח שרוול צריך להיות שלושה חודשים במעקב צמוד בבית חולים? .. הודה לך אם תענה על שאלותי. לילה טוב

23/02/2010 | 07:15 | מאת: ד"ר אברהים מטר

תבקשי מרופא משפחה שלך לפנות אותך אלי לפגישה ראשונה או בבי"ח אסותר בטל 054-4752841 או למרפאה כירורגית ב בני ציון 8359331 בהצלחה

24/02/2010 | 13:06 | מאת: בת 17

ד"ר הטלפון שלי הוא 0525501355. אשמח אם תיצור איתי קשר הרופא משפחה שלי בחופשה שבועיים.

שלום רב! יש קווים מנחים למנותחים בפחות מגיל 18 - הכוללים הרבה סעיפים וביניהם הוכחה ותיעוד להשתתפות בתכנית מאורגנת לירידה במשקל, החתמת הורים והערכה פסיכיאטרית. כמובן שהכל אפשר במסגרת פרטית - אבל לדעתי הרפואה הציבורית ערוכה הרבה יותר. את צריכה לקחת את כל הפקטורים בחזון ולהחליט מה טוב בשבילך. אשמח לעזור אם אוכל דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים