ד"ר מטר - חודש וחצי לאחר שרוול קיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

22/02/2010 | 18:16 | מאת: שרונה

שלום רב! אני חודש וחצי לאחר שרוול - בצעתם לי שיקוף עם השחרור והכל היה בסדר. לאחרונה יש לי מעט כאבים באיזור בטן עליונה באכילה. ד"ר דין נתן לי ייעוץ סבלני כמו תמיד - האם יש משהו אחר שאני צריכה לדאוג לאחר חודש וחצי. תודה על זמנך היקר שרונה

22/02/2010 | 19:55 | מאת: ד"ר אברהים מטר

חודש וחצי לאחר ניתוח אין מה לדאוג .. לא מדובר בסיבוך של הניתוח עצמו, רצוי לבצע US בטן עליונה על מנת לשלול שלא מדובר באבנים בכיס המרה שלא אובחנו ב US שבוצע לפני הניתוח, אם ה US תקין ..להשמע להוראות של דר דין ולתעזר בסבלנות זה יעבור

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים