בוקרטוב

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

21/02/2010 | 09:24 | מאת: שרית

היי דין.. לא נעים לראות את השם שלי פה יותר מידיי.. מרגיש לא נוח שמציפה את הפורום .. סליחה . רק.. רציתי לשתף אותך שעשיתי תורים לכל הבדיקות.. אבל הבדיקת רנטגן ושט.קיבה. תרסריון רק ב 29/3.. ככ מאוחר?! איזה מייאש !!! אין תורים לפני , מה עושים דין?... בנוסף התור הכי קרוב למכון אסותא למרפאה הבריאטרית היא ל28/3כשבעצם עוד לא תהייה התשובה של רנטגן קיבה כי הבדיקה יום אחרי? זה מהווה בעייה? כי הרי צריך להגיע עם כל התוצאות למכון לא ? בעצם, זא שנתקעתי עם זה מעכשיו ל- רק עוד חודש? (((((ממש בזבוז))))) איך כותבים כולם שזה הולך מהר קביעת התורים - תוך שבועיים ?.. ואם זה ככ רחוק , מה יהיה עם תור לניתוח .. (עכשיו מתייאשת ..) דין אין קצת קיצורי דרך?.. איכשהו .. קצת? שיהיה לך יום חמוד, תודה לכל אלו שבאו לעודד אותי בעצים למטה .. מעריכה . ולך ממני- חיוך מהלב.. שרית

הי שרית! ראשית - אני לא יכול לזרז את הקופה שלך - זה כנראה מה שיש. אין קיצורי דרך - את עוברת תהליך שבמהלכו את נעשית יות מוכנה לכל המהלך. בטח לא להתייאש - אין סיבה. אני לא יהיה זה שיעכב אותך וודאי לא את הניתוח. בי בינתיים דין

21/02/2010 | 14:20 | מאת: שרית

דיןיקר, אתה לגמרי צודק . כמו שנאמר "החפזון מהשטן".. לוקחת אליי לבפנים כמה צעדים מחדש של סבלנות ואופטימיות .. :-) שרית אגב, באסותא חיפה יש תורים ממש קרובים , ואולי בכז שווה נסיעה בכדי לזרז את הבדיקות . אחשוב על זה . נשתמע.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים