שרית.

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

20/02/2010 | 22:02 | מאת: שרון

לשרית שלום. על תחשבי פעמיים על הניתוח. פשוט לכי על זה. אני חודש אחרי הניתוח וממש כייף. נ.ב ד"ר דין גדול מכולם היחס שתקבלי ממנו לא תקבלי בשום בית חולים אחר. והא זמין לכל בעייה ושאלה גם אחרי הניתוח.

20/02/2010 | 22:06 | מאת: שרית

העלת חיוך על פניי ... וזה לגמרי מרגיע , בעצם הוספת קצת כוח לשק של הצידה לדרך.. תודה , שרית

20/02/2010 | 22:51 | מאת: שולה

שרית שלום! רק לחזק את המילים של שרון, אני באה לד"ר דין מתל-אביב, אחרי שנותחתי בתל-אביב ולא זכיתי לשום תמיכה וגיבוי ראוי. לאחר הניתוח המנתחת אפילו לא התקשרה אלי פעם אחת. אז בלי הסוסים - רק הוא הכתובת. בהצלחה בדרך החדשה שולה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים