הי דין

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

20/02/2010 | 21:09 | מאת: אני - שרית

דין יקר , מה שלומך? שוב אני .. הפעם באתי לתהות יחד איתך במשו ..אפשר? הייתי רוצה שתגיד לי איך מרחיקים את כל הקולות המאיימים מאנשים ששומעים על הרצון לניתוח .. "כל החכמים" .. שמביאים רק את השלילי שיכול להיות מהניתוח. מביאים את כל הפחדים.. של .. "כמה מסוכן הניתוח שרוול .. ושזה יקצר את החיים ולא את הקיבה , כבר היו כאלה שזה עשה להם.. ועוד ..כאלה ..וכאלה.. דין .. זה עושה ממש רע ומפחיד ואין לי כח להתמודד עם זה .. מצד אחד .. אני ככ שלמה עם התהליך , מחר אני אתחיל בקביעת תורים לכל הבדיקות , אבל כל הקולות האלה .. מצד שני מערערים בי משו.. ועד לפגישה איתך ב5/3.. יש עוד זמן .. ומפחיד לי לחשוב לסגת רק בגלל זה .. אז באתי להיות פה .. לקחת ממך איזו " צידה לדרך ".. עד שנתראה.?.. בסדר? אשמח לשמוע אותך. שיהיה ערב טוב. ועדין מחייכת אלייך.. שרית

הי שרית! ראשית תראי אני עונה לך בפחות מ-10 דקות - זה אומר משהו. את יכולה לבוא לכאן לפורום מתי שאת רוצה ולשאול.... זה נכון שזה ניתוח - ויש סיכונים. אבל אחרי המאות של אנשים שעברו דרכינו, זה ברור שבכדי לטפל בסיבוכים, צריך לעלות עליהם מהר. ובכדי לעלות עליהם בזמן, כל האנשים שנשארים במעקב שלי בקשר איתי בנייד אם צריך. תזכרי שמעבר לתזונה, אני גסטרואנטרולוג (מומחה למחלות דרכי עיכול) ומחלות פנימיות - ומאד מבין בכל התחום של קיבה. אין הבטחות כמובן, אבל יש לנו הרבה נסיון וזה חשוב. תראי מה האנשים כותבים בפורום!!!!!!!! זה אמיתי. תמיד יהיו אנשים שינסו להוריד אותך מהרעיון, הם לא ממש מבינים את המניעים שלך לתהליך. זה הרבה מעבר לרק להוריד כמה ק"ג.... זהו זה - תהיי רגועה, אין סיבה שלא. יעמוד לרשותך צוות כירורגי מאד מאד מנוסה עם מעקב, ליווי וגיבוי לכל אורך הדרך וזאת הבטחה! שבוע מדהים דין אם ה-5/3 מאוחר - נראה אם אוכל יותר מוקדם...

20/02/2010 | 21:49 | מאת: שרית

אתה משו משו .. מדהים! - אתה בהחלט צודק. וטוב שאתה כאן מזכיר את הקולות הטובים. בכז -5/3 זה עוד שבועיים , ממילא יש את הבדיקות לעשות .. אז זה לא משנה עם נפגש לפני התאריך הזה , כי לא יהיו תוצאות לפני . אתה צריך את התוצאות של הבדיקות לא? אני צודקת? בכז עוד דבר , - כשאתה כותב "יעמוד לרשותך צוות כירורגי מאד מאד מנוסה עם מעקב, ליווי וגיבוי לכל אורך הדרך וזאת הבטחה!" זה לגמרי מרגיע - אך האם הכוונה גם אם אבחר להיות מנותחת באסותא אצל מטר ובמקביל מולך ? טוב , האמת, הרגעת אותי קצת. אז דין יקר, שיהיה לילטוב ושבוע קל וחמוד ובטח עוד נשתמע.. רגע.. לא אמרתי תודה .. תודה רבה !!! (גם) שאתה פה.. :-) שרית

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים