שאלות- ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

20/02/2010 | 19:25 | מאת: romi

שלום אני בת 33, 1.66 ושוקלת 114 קג עם היסטוריה של דיאטות מכאן עד.. ובחזרה לאחרונה הוצע לי לשקול אופציה של ניתוח שרוול ושאלותי הן: 1. אני יכולה לאכול המון מממתקים ושוטויות ופחות כמויות של אוכל. האם הניתוח מתאים לי? 2. מה משך ההחלמה לאחר ניתוח שרוול? 3. הקיבה הנה אלסטית, לאחר כמה זמן מהניתוח היא מתרחבת חזרה?

שלום ROMI! 1. אם תמשיכי לאכול ממתקים לאחר הניתוח - חבל שתעשי אותו. 2. ימים בודדים. 3. יש לי אנשים במעקב שלא הקפידו על הכללים שדיברתי איתם - והקיבה התרחבה מאד מאד מהר - וכבר לאחר חודש - ראינו שהם יוכלו להכניס יותר כמויות ממה שצפוי. דין

20/02/2010 | 22:19 | מאת: romi

תודה על התגובה המהירה ברור לי שאם אמשיך לצרוך מתוקים ניתוח לא יסייע.. אך כוונתי הייתה האם הו מתאים לי לשם הסרה מהירה במשקל למרות שאני לא אוכלת כמויות גדולות של אוכל?

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים