היי דין

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

19/02/2010 | 12:47 | מאת: אני - שרית

שוב אני .. (שרית.. מהעצים מלמטה..:-) ) .. דין יקר, מה שלומך? הבוקר היתי אצל רופאת המשפחה , הוצאתי את רשימת כל הבדיקות . (מתחילה להפנים את זה קצת..) ביום ראשון אתחיל לעשות תורים .. מקווה שזה יקח מהר. הבנתי שעם טופס 17 יכולה לבחור במרכזי אסותא. אני חברת קופח מכבי .. ועל כן , אם באסותא אז כמובן שאבחר בד"ר מטר . רק שרוצה את המעקב יחד איתך ? זה אפשרי? בכז , השארתי לך הודעה אתמול לטלפון שהפנית אותי .. כדי שנקבע פגישת יעוץ לפני.. מתי תוכל לחזור אלי?.. :-) .. עוד דבר כאן , אם אני כבר מציקה ..(והרשית פה להציק).. הרופאה הציעה לי לחשוב גם על אפשרות של מעקף? אמרה שזה טוב יותר משרוול ... מה דעתך? בעצם מה ההבדל?... אני חושבת שלמרות ההתכתבות הענפה פה מולך .. לא.. עוד לא נרגעו בי הקולות שמפחדים לעשות בכלל ניתוח .. גם אם על פניו - מוכרחה אותו .. איך מתגברים עליהם? אהממ.. מקווה שארגע .. עד שאצטרך להיות מנותחת. אשמח לשמוע ממך. ביי בינתים. ושבת טובה. שרית

הי שרית! הכל אפשרי כמובן! לגבי מכבי, אסותא ומטר - לא צריכה להיות שום בעיה. ל"מכבי" יש ועדת הערכה לפני ניתוח השמנה ואת תצטרכי לעבור אותו. אני מתאר לעצמי שהשארת הודעה במשיבון של מרפאת התזונה בבית החולים שמיועדת בגלל העומס הרב למנותחי המרכז בעדיפות עליונה. באשר למעקב למשהו שעובר ניתוח במקום אחר - תראי מה מטר משיב למשהו 2-3 שורות מתחת להודעה שלך. באחד התכתובות הפניתי אותך לעמוד של האתר שלי שבבניה. יש קישור לשם בעמוד שלי באתר הזה: http://www.doctors.co.il/dr-42782 ושם יש דוא"ל ומספר 1705-252622 להשארת הודעה ואשמח לחזור אלייך כמובן. באשר ל"עוד דבר כאן": א. את לא מציקה - בדיוק בשביל זה אני כאן. את נכנסת למהלך מאד חשוב בחיים שלך, אולי החשוב ביותר - ואת רוצה להיות ב-1000000000% בטוחה שאת עושה את הדבר הנכון. מי שמחליט על צעד כזה חייב/ת לדעת מה הוא (או היא) עושים/ות ומנסיון, זה לא קורה בהרבה המקרים. אז אני מבין את כל השאלות והחששות וזה בסדר. ב. אני לא חושב שצריך לחשוב על מעקף כשלב ראשון, שרוול קיבה הוא ניתוח פשוט, הגיוני מבחינה פיזיולגית וגסטרואנטרולוגית. ובגלל זה יש כל כך כך הרבה סיפורי הצלחה לאנשים שבמעקב ומבינים לקראת מה הם הולכים. זהו זה לבינתיים - מקווה שאני עוזר יום נפלא וסופ"ש גם כן דין

19/02/2010 | 13:58 | מאת: שרית

בעידן האינטרנט .. כמה קל לתקשר .. מה שמראה עד כמה המרחק הוא רק גיאוגרפי :-) - דיו יקר, אתה מצליח לגעת גם מעבר למסך.. בעדינות , באכפתיות , זה לא מובן מאליו . (במיוחד לי) אהממ.. יצרתי קשר עכשיו במספר שכתבת דיברתי עם אילן ותאמתי למרפאה הפרטית תור אלייך ל5.3 בקשתי שתחזור אליי להסבר הגעה - אני מגיעה מאיזור המרכז. בכז מקווה שעד אז גם יהיו חלק מהתשובות לבדיקות. מחכה לפגוש אותך. תודה שאתה כאן מסביר בסבלנות ואפילו מעט מרגיע . בטח עוד תשמע ממני .. אולי אציף פה בשאלות :-) חיוך אליך.. שרית

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים