חיים חדשים לאחר שרוול קיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

12/02/2010 | 23:01 | מאת: אורלי

שלום לך ד"ר דין וד"ר מטר! יום שישי - איחולי סוף שבוע - רק לומר תודה על החיים החדשים שלי. אתם צדקתם ב-100000000000000% במה שאמרתם לי לכל אורך הדרך. זה מדהים וזה אמיתי. תודה רבה אורלי

12/02/2010 | 23:12 | מאת: זהבית

היי אורלי אני שבוע לפני ניתוח שרוול ומאד פוחדת, אשמח לשמוע ממך איך הרגשת אחרי הניתוח, כמה זמן החלמה? איך קצב הירידה? והכי חשוב האם הכל היה שווה את זה?

13/02/2010 | 01:01 | מאת: אורלי

הי זהבית! אני כמו שאת רואה שנה אחרי ומאושרת. לי גם היו פחדים רבים לפני הניתוח ואז תחקורים רבים וגם חברה טובה שלי (שגם עברה את הניתוח)אמרה לי ליצור קשר עם ד"ר דין שהוא מומחה ידוע בתחום. הוא לא המנתח, הוא רופא מומחה במחלות דרכי עיכול ותזונה. תפקידו הוא הליווי, תמיכה וכל מה שצריך. הוא הכין אותי לכל שלב בכל התהליך לפי ואחרי וליווה אותי אישית לכל אורך הדרך - לפני ואחרי ועד עכשיו אנחנו בקשר ולא אכזב אותי לשניה. לאחר הפגישה איתו יצאו לי הפחדים ולא חזרו.... אני עברתי את הניתוח בבני-ציון ששם הוא עובד, ואני יודעת שלאחרונה לפעמים הוא מסכים לגבות אנשים שלא נותחו שם. לגבי השאלות: זמן ההחלמה שלי היה קצר - הקפדתי מאד על הכללים שהוא אמר לי שהיו שונים מאשר מקבלים במקומות אחרים. קצב הירידה היה מהר ואז איטי - והכי חשוב בריא. ואין ספק זה שווה כל רגע - אני נולדתי מחדש! ולסיכום ההמלצה הכי חמה שלי זה ליצור איתו קשר - זאת חוויה אמיתית ואני זוכרת עד היום את המילים שלו שבכל התהליך - הניתוח זה אמנם הדבר המפחיד ביותר אבל הוא הקל ביותר, אחרי זה מתחיל העבודה הקשה וצריך גיבוי והדרכה טובים וזמינים. תגלשי קצת בפורום ותראי מה אומרים. בהצלחה אורלי נ.ב. אם אני יכולה לעזור בעוד משהו כמובן תכתבי.

18/02/2010 | 16:05 | מאת: ורד

את צודקת בהחלט. אמנם עברתי את הניתוח בצפת אבל הכל נכון!! אני 4 חודשים אחרי ופחות 18 ק"ג. ובדיקות תקינות. מיועד לכל המתלבטים!!

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים