הודעת פתיחה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

18/01/2009 | 16:04 | מאת: צוות האתר
גולשים יקרים, אנו שמחים לבשר לכם על פתיחתו של פורום השמנת יתר - כירורגיה ותזונה. גלישה פוריה צוות האתר
30/01/2009 | 19:41 | מאת: דורית מהמרכז

כאחת שעברה ניתוח, אין ספק שהצורך ב"גב" הוא חיוני וכל ההכנה לניתוח והניתוח עצמו הוא רק הצעד הראשון.

10/02/2009 | 16:43 | מאת: מזועזעת

זה ממש הגזמה להציע לה ניתוח .ואולי היא צריכה לרדת רק 5 קג??? אני חושבת שכדאי להדגיש שניתוח זה פתרון אך ורק למצבים מסוימים ולא מתאים למי שלא מצליח לרדת במשקל בעזרת דיאטה. אחרת צריך לנתח את כל עם ישראל...

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים