דלף אחרי ניתוח שרוול - הפעם מנסים להחדיר סטנד

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

27/03/2016 | 23:14 | מאת: ליז

שלום בעלי אחרי ניתוח שרוול (3 חודשים פלוס) מאז הניתוח חיינו עברו להתנהל בבית חולים סורוקה בבאר שבע (אנחנו גרים במרחק של שעה נסיעה) אנחנו אחרי 3 חודשים פלוס של גהנום בעלי פוטר מהעבודה (התחיל לעבוד חודש בלבד לפני הניתוח) אני בקושי עובדת כי אני רוב הזמן איתו בבית החולים חיינו פשוט מתנהלים בצורה לא הגיונית עד כה , שלושה ימים אחרי הניתוח , חום גבוה כאבים חזקים , מיון , אישפוז , סיטי והחדרת נקז, אחרי שבועיים הוצאת נקז וחוזר חלילה , יומיים אחרי שוב ...חום כאבים מיון הוא טופל שוב בהחדרת נקז, והוצאת נקז.. שוב ושוב עד שלאחרונה מצאו סוף סוף את הדלף בעוד יומיים הוא מתוכנן להכנס לגסטרו להחדרת סטנד עם בלון למשך של 3 שבועות עד חודש לטובת סגירת הדלף. אשמח לקבל תגובות מאנשים שעברו את התהליך , אנחנו חוששים מאוד מהטיפול בגסטרו ... עד כה..החדרת הנקזים היו קשים מאוד.. וכואבים ברמות מטורפות.. אנחנו מפחדים מההחדרה עצמה.. אמרו לנו שהבלון הוא לא נוח וסיכויי ההצלחה רק 70% , נשמח לרשמים אם תוכלו נא כתבו לי למייל את מספר הטלפון שלכם כדי שאוכל להתקשר ולשמוע את החוויה בטרם נעבור אותה כדי להיות מוכנים נפשית שמי ליז [email protected] תודה רבה רבה רבה

אני לא יכול לתת לך המלצות ולהתערב בטיפול שבעלך מקבל שם בבית החולים.אני בטוח שישנם רופאים טובים ומצויינים בסורוקה שאפשר לסמוך עליהם. מה שיכול להגיד לך שבמרכז שלנו,לא מטפלים ב STENT לדליפות,אנחנו היינו הראשונים שניסו את זה מלפני 6-7 שנים ומזמן ירדנו מזה. בהצלחה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים