בלון

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

14/03/2016 | 17:18 | מאת: מיש

שלום, אני שוקלת לעבור החדרת בלון כדי לאתחל תהליך שינוי סגנון חיים. יש לי BMI של 32 בערך... קראתי שרוב הבלונים מחזיקים למשך חצי שנה ורק אחד למשך שנה. מה ההבדל ביניהם? האם עשויים מחומרים שונים? בעצם האם הספקת מגדיל סיכונים כגון חסימת מעיים וכו'?

התהליך דרכי הוא עד לשנה כתלות במידת ההצלחה שלך מהתהליך כרופא מומחה בגסטרואנטרולוגיה ותזונה עם נסיון עשיר בתחום הבריאטרי - אשמח לעזור ולייעץ לך באחת ממרפאותי ולספר לך על היתרונות וחסרונות בכל סוג של בלון דין http://www.dr-dean.co.il/why-bariatric/dbaloon/

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים