מבקש עזרה מקצועית בנושא מעקף

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

05/03/2016 | 05:27 | מאת: אלטמן דוד

פוחד מניתוח מעקף,האם ניתוח מעקף הינו ניתוח בטוח .האם הוא מונע אכילה סדירה של מזון .או לא מאפשר אכילה למזונות מסויימים לעד האם הוא כדאי מבחינת הניתוחים הבריאטרים

שלום דוד! לגבי בטוח - כן. לגבי איכות החיים והחיים לאחר מעקף קיבה - כגסטרואנטרולוג המומחה בתזונה ובמעקב לאחר הניתוחים הבריאטריים השונים - אשמח לקבל אותך לייעוץ באחת ממרפאותי ולשוחח איתך על איכות החיים ומכלול העניינים שיכולים להיות לאחר הניתוח ואענה לך על כל שאלותייך.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים