ניתוח שרוול באופן פרטי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

10/02/2016 | 22:05 | מאת: סיגל

נניח שהBMI שלי איננו מספיק כדי לקבל ניתוח שרוול דרך הקופה האם יש אפשרות לעבור ניתוח באופן פרטי? ואם כן - מהם סדרי הגודל של המחירים?תודה

אם זה עניין של 2-3 ק"ג חסרים,אז לא צריכה להיות בעיה דרך כל המשאבים. קופה או חברות ביטוח. אם בכלל לא מתאימה וחסר הרבה כדי להגיע ל BMI 40. אז גם באופן פרטי,ללא חברת ביטוח,אסור לעשות את זה,הכירורג שיסכים לעשות את זה מסכן את רשיונו מול משרד הבריאות. עלות הניתוח- ללא שכר מנתח - קרוב ל 50 אלף ש"ח.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים