מה עדיף יותר לעשות מה יותר אפקטיבי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

28/01/2016 | 06:09 | מאת: אלטמן דוד

מה יותר שווה לעשות שרוול או מעקף מה אפקטיבי יותר ???????????????

שני הניתוחים טובים,המעקף קיבה כצט טוב יותר,לחולי סוכרת סוג 2. אני מדגיש נקודה חשובה......שהניתוח הוא לא קסם!!!ושהמנתח שלך לא יכול תת לך תעודת אחריות על תוצאות הניתוח!!! אם המטופל לא יהיה במעקב רב תחומי ולא תהיה לו משמעת...... בשני סוגי הניתוחים הללו יכולים להשמין בחזרה!!! לקבלת מידע מהימן,יש לגשת לכירורג בריאטרית מומחה ומנוסה... בהצלחה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים