סטנד בקיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

22/11/2015 | 17:24 | מאת: אור

אני כמעט שנתיים אחרי שרוול ולפני כחצי שנה מצאו לי קולקציות ליד הקיבה היינו אצל המנתח שעשה לי את הניתוח.והוא טען כי זה לא אמור להוות בעיה ושלח אותי לביתי.. לאחרונה הייתי מאושפזת והבינו כי הקולקציות הן אלו שגורמות לבדיקת הדם מסוג השקיעה (בדיקה המראה על דלקת) להיות 100 שזה המקסימום הייתי ככה כחצי שנה עכשיו כנראה אעבור ניתוח וישימו לי סטנד.. מה זה אומר? כיצד זה מבוצע? זה מסוכן לקיבה? כרגע אני אוכלת רגיל לא מקיאה ולעולם לא הקאתי האם ייחל שינוי בזה? תודה

מקרה שלא ניתן לדון אותו במסגרת הפורום. נא להתייעץ עם הרופא המנתח או גסטרואנטרולוג מומחה לתחום

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים