מיני מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

12/09/2015 | 12:15 | מאת: ענת

אשמח לקבל קצת פרטים על הניתוח או דברים חשובים שכדי לדעת אני לפני ניתוח

שלום..זה ניתוח שקיים הרבה שנים בארצות הברית ובאירופה,כאן הוא עדיין בחיתוליו. אם את לפני ניתוח,אז מניח שאת פגשת את המנתח שלך,שעליו וחובתו להסביר לך מ א-ת....כל הדברים הטובים..וגם הפחות טובים.... אם טרם קיבלת הסברים,את חייבת לקבל אותם מהכירורג שלך,על מנת לדעת טוב מאוד ,מה את הולכת לעבור. אני כותב לך כך,כי אי אפשר בשתי שורות להסביר לך על ניתוח. בהצלחה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים