שאלהה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

09/09/2015 | 13:43 | מאת: דינה

במקרה והחלטתי לפתוח את הניתוח ולהחזיר הכל איך שהיה האם יש סיבוכים ? האם צריך אישור כדי לעבור את התהליך ? האם פתוחים את הניתוח באמצעות בדיקת גסטרוסקופיה או ניתוח /?

ביטול ניתוח מעקף - מה שאת קראת לו (לפתוח את הניתוח),זה ניתוח שבו אנו משחזרים את המצב שהיה קודם. וכמו כל ניתוח יש תמיד אחוז של סיבוכים,אומנם נמוך מאוד,אך קיים. יש לנו נסיון כבר עם מספר מקרים. כדי להחליט על הניתוח,ברור לך שיש צורך בביקור במרכז הבריאטרי שלנו,ודיון רב תחומי לפני קבלת ההחלטה,כי זו סוגיה לא פשוטה...

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים