ייעוץ לפני הוועדה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

04/09/2015 | 20:09 | מאת: ג'ני

שלום רב, אני כרגע סיימתי את כל הבדיקות הנדרשות ומתכוונת להגיש מסמכים לוועדה. BMI שלי הינו 35 והבעיות הן "נלוות" בעיקר: אורתופדיה והפרעות שינה, אני לא בטוחה מה מראות בדיקות הדם שלי. האם ואם מי אני יכולה להתיעץ לפני הוועדה? האם כדאי לי לגשת והאם ישנן בדיקות נוספות שכדאי לעשות? אודה להכוונה, ג'ני

אין טוב יותר ,מאשר להציג את הנתונים האמיתיים. לדעתי את בסדר ,ולא צריכה להיות בעיה בוועדה שלך. לא צריך להתאמץ ולהביא עוד בדיקות נוספות. בהצלחה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים