חודש אחרי מעקף קיבה ופתאום מקיאה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

31/08/2015 | 16:30 | מאת: אנה

הי, אני חודש לאחר מעקף עם השקה אחת. כבר הרגשתי הרבה יותר טוב, אך מלפני כמה ימים לצערי חל שינוי, בחילות, כאבי בטן והרגה כללית לא טובה. אתמול הקאתי פעם אחת והרגשתי נורא, חזרתי מאתמול לככלה דייסתית וכמעט נוזלית, אך קודם הקאתי שוב. האם מוכר? יש עצות? תודה מראש

כמו כל ניתוח,לאחר ניתוח כמו שלך - מיני מעקף קיבה,הקאות יכולות להיות ,אם את אוכלת מהר ובולעת מהר,לכן יש צורך בביקור דייטנית והמשך הדרכה. כאבי בטן והקאות,לאחר ניתוח יכולים להיות מהרבה סיבות,קלות עד קשות שכן שקשורות לניתוח. לכן חובה להתייעץ עם הרופא המנתח.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים