ניתוח שרוול וגזים

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

21/08/2015 | 22:44 | מאת: קרינה

שלום, לפני 8 ודשים עברתי ניתוח שרוול, ללא סיבוכים. הורדתי 32 קילו ומרגישה טוב מאוד. מאז הניתוח יש לי בעיה של גזים כל הזמן וגראפסים. בהתחלה אמרו לי שזה נורמאלי, אבל כבר עברו 8 חודשים וזה ממש לא נעים לי. קיבלתי קרבוסילן עכשיו אבל לא ממש עוזר. הייתכן שיש משהו לא תקין בניתוח? תודה

לא אמורים להיות לך גזים וגרפסים,קודם צריך ללכת לדייטנית , כדי להבין איך ,ומה את אוכלת ושותה.... ממליץ על גסטרוסקופיה ולפי הממצאים לטפל.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים