שאלה לדר' מטר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

28/01/2010 | 22:50 | מאת: אנה

דר' מטר שלום, אני חשה לעיתים דקירות באזור הבטן שבאות והולכות, זה בערך מצד שמאל של הטבור. האם אני צריכה לדאוג או שזה כאבים נורמטבים שלאחר הניתוח? תודה רבה

29/01/2010 | 02:38 | מאת: ד"ר אברהים מטר

ראשית לא לדאוג, זה לא בריא כמה זמן עבר מאז הניתוח?

30/01/2010 | 13:13 | מאת: אנה

עבר חודש מאז הניתוח,הכאבים יכולים להיות פתאומיים או בזמן מאמץ

הי אנה! אם אני יודע מי את? אז כפי שאנחנו יודעים עברת תהליך החלמה יחסית ארוך - אז אין סיבה לדאוג זה רק ישתפר. ואם זה לא את - אז לפי מה שד"ר מטר אמר - כמה זמן את אחרי הניתוח? דין

30/01/2010 | 17:32 | מאת: אנה

כן דין זאת ה-אנה. דר' מטר ענה לי אז אני לא מודאגת... עושה הליכות, עולה על אופני כושר ממשיכה לאכול לפי התפריט ומחכה לבוא לביקור. נתראה ב-16.2 :) שבוע טוב

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים