תזונה לפיסורה אנאלית

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

11/08/2015 | 09:03 | מאת: רחל אסרף

בוקר טוב ד"ר דין, אתמול נבדקתי אצל פרוקטולוג בשם ד"ר דואק בעניין הפעסורה שלי, והוא אמר לי שאין צורך בניתוח ושעלי לדאוג לתזונה נכונה כדי למנוע את השלשולים/עצירויות, במקרה שלי אני יודעת לגבי מתוק ומטוגן... אבל האם יש עוד מאכלים שעלי להמנע מהם. .. יש לי תור אליך רק ב 20.10.15...תודה מראש על הייעוץ....

הי רחל! לדעתי זה אותם דברים שדיברנו עליהם כבר... עתירת חלבונים, אם אפשר לפעמים להכניס חומצות שומן הכרחיות (דגים, מעט פיצוחים לא קלויים וכו') ולנסות להימנע מדברים שמחריפים שלשול. יום נעים דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים