מתלבטת מאוד מאוד

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

10/07/2015 | 14:15 | מאת: איילה

שלום, ביום ראשון הקרוב אני עוברת מעקף קיבה. פתאום הניתוח הזה נראה לי קשה ומורכב מידי ומרגיש לי נכון יותר לעבור את השרוול. הסיבות העיקריות הן מורכבות הניתוח והשלכותיו העתידיות (כפי שנכתב במאמרים המקצועיים שאתם מפרסמים באתרכם). אני בלחץ נוראי מה גם שאין לי מושג האם ניתן להחליף ברגע האחרון את סוג הניתוח וממש שוקלת לבטל אותו. אודה להסבר על ההשלכות העתידיות של מעקף הקיבה והאם לדעתך ניתן לשנות את סוג הניתוח ברגע האחרון. תודה רבה

אכן מעקף קיבה ניתוח יותר מורכב מהשרוול - והחיים איתו דורשים הרבה יותר התרגלות. לגבי שינוי הניתוח - אני לא כירורג ולא הייתי חלק בהחלטה למיטב ידיעתי - אבל אני מתאר לעצמי שהיתה סיבה למה מעקף ולא שרוול. לגבי השלכות עתידיות - כרופא מומחה במחלות דרכי עיכול ותזונה עם נסיון עשיר בכל הקהל הבריאטרי בליווי וטיפול בסיבוכים ובעזרה על החלטה מה המתאים ביותר עבורך - אשמח להיפגש איתך ולספר לך מה עתיד להיות איתך בכל אחת מהניתוחים ולענות על כל השאלות שלך (לא ככירורג). בהצלחה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים