גלולת אובאלון

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

09/07/2015 | 15:45 | מאת: איריס

אני בת 48 1.69 ושוקלת 92. לאחרונה קראתי על גלולת אובאלון שמצרה את הקיבה לתקופה קצרה עד להורדה במשקל. אנני מצליחה להתמיד בדיאטה אך מנסה לשנות הרגלי אכילה בריאים וטובים יותר, אשמח לקבל מידע על הכדור אובאלון. תודה

לדעתי טרם נמצא בארץ - יש בלון קיבה אחר שמוכנס בגסטרוסקופיה - נא ראי קישור זה: http://www.dr-dean.co.il/why-bariatric/dbaloon/ אשמח כמובן לייעץ לך שבת שלום דין

10/07/2015 | 10:24 | מאת: איריס

רציתי לדעת מה ההבדל בין הכנסת בלון לקיבה לבין שיטת האנדוברייר \האם ישנה סכנה בניתוחים אלו? תודה

שניהם שיטות אנדוסקופיות... ללא צורך בפתיחת בטן ודרך הפה.. סיבוכים הרבה פחות וכולם הפיכים עם הוצאת ההתקן למידע מפורט יותר באתר שלי או בייעוץ

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים