שאלה לדר מאדי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

02/07/2015 | 08:41 | מאת: רנין

דר מאדי האם יש פיתרון כירורוגי לריפלוקס קשה לאחר מעקף קיבה שלא מגיב לתרופות ?

שלום.. לא אמור להיות רפלוקס לאחר ניתוח מעקף קיבה.... יתכן שיש בעיה בהשקה בין הקיבה למעי הדק.... יש צורך בביקור מסודר במרפאתנו,צריך לעשות בירור שיכלול גסטרוסקופיה ובדיקת וק"ת...(בהמשך מאנומטריה),עם התוצאות להגיע לביקור אלינו.. אני מניח שיהיה פתרון לאחר אבחון מדויק. נשמח לקבל אותך במרפאות חוץ. לקביעת תור...04-8359331 בברכה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים