בת 65

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

01/07/2015 | 18:16 | מאת: אורית מחיפה

אני בת 65, גובהי 1.66 ומשקלי היום 113 ק"ג. אני עושה מידי יום פעילות גופנית הליכה של 3/4 שעה + שחיה של 30 דקות אני לא מצליחה לעשות דיאטה ולאחרונה התגלה בבדיקת דם בצום של 12 שעות 160 סוכר. כמו כן יש לי יתר לחץ לחץ דם מטופל ובשליטה. שאלתי האם אני מועמדת מתאימה לניתוח בריאטרי ומאיזה סוג תודה

שלום... אני מציע לך,להגיע לביקור מומחה בתחום הבריאטרי,עם מכתב מרופא המשפחה,שיציין את כל הבעיות הרפואיות,ועם בדיקות דם מקיפות. הכי טוב יעוץ במרפאה ב 4 עיניים ולא כך,סתם להגיד לך את כן מתאימה ולכי על זה!!

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים